Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд

Контакт: Јамес Ксу

ТЕЛЕФОН: + 86-514-85166769

Моблие: +8615252792818

Факс: + 86-514-85166769

Е-маил: салес@абсгоодс.цом


Dom > Novosti > Sadržaj
Hase Plastics formira partnerstvo sa međufaznim proizvodima za izradu jedinstvenih smolnih otopina

Chase Plastics Partnership for Resin Solution

Chase Plastics je oformio novo partnerstvo sa dobavljačima sa kompanijom Interfacial sa sjedištem u državi Wisconsin kako bi donio jedinstveno rješenje smole kako bi klijentima pružio izuzetnu vrijednost i uslugu. Odnos koji nastaje sa trenutnim učinkom će ponuditi klijentima Chase Plastics-a mogućnost da rade u tandemu sa dobavljačem fokusiranim na istraživanje i razvoj (R&D) kako bi razvili nepostojeća materijalna i procesna rješenja.

Novi poduhvat se fokusira na obezbeđivanje materijala koji su napravljeni po meri i koji zadovoljavaju specifične potrebe kupca i njihove poslovne ciljeve. Saradnja između kompanije Chase Plastics i Interfacial će izgraditi sposobnost da se kreiraju i razvijaju prilagođeni materijali, uključujući održive materijale, napredne kompozite i specijalna jedinjenja koja će popuniti prazninu u nepostojećem materijalnom rešenju.

Adam Paulson, potpredsjednik Chase Plasticsa, rekao je: “Uzbuđeni smo zbog mogućnosti i resursa koje će Interfacial pružiti našim klijentima. Uz dodatak njihovog tima i stručnosti, ne samo da zaokružujemo naš portfelj proizvoda i usluga, već stvaramo više vrijednosti za naše klijente - u čemu težimo svaki dan. ”

Interfacial, osnovan 2015. godine, fokusira se na razvoj i komercijalizaciju tehnoloških platformi u oblasti naprednih materijala i proizvodnih procesa za industriju plastike i kompozita. Osnovna kompetencija kompanije je u naprednim kompozitima, specijalnim složenim materijalima, održivim materijalima i aditivnoj proizvodnji. Interfacial je postigao> 100% CAGR, ima prihode nešto preko 10 miliona dolara.

Chase Plastic Services, Inc., osnovan 1992. godine, je distributer koji nudi više od 18.000 vrsta specijalnih, inženjerskih i robnih termoplastika od vodećih proizvođača i globalnih dobavljača. Top 10 američkih distributera inženjerske plastike, Chase Plastics pomaže klijentima Redefiniranjem distribucije smole. Kompanija podržava slaganje, prepakiranje, upravljanje zalihama i logističke usluge.


Istraga
Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд
Цопиригхт © Иангзхоу Цхенгсен пластике Цо, Лтд Сва права задржана.