Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд

Контакт: Јамес Ксу

ТЕЛЕФОН: + 86-514-85166769

Моблие: +8615252792818

Факс: + 86-514-85166769

Е-маил: салес@абсгоодс.цом


Dom > Novosti > Sadržaj
Magna pokreće novi globalni automobilski dizajn za sutrašnja vozila

Magna Automotive Design Competition

Magna, kompanija za tehnologiju mobilnosti i jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobila, pokreće novo globalno natjecanje u automobilskom dizajnu za dodjelu 'Global Bold Perspective Award'. Larry Erickson, globalni direktor dizajnerske grupe Magna Exteriors, predstavio je inauguracijsku nagradu Global Bold Perspective na Car Design News LA forumu tijekom Auto salona u Los Angelesu 2018. godine.

Magna Global Bold Perspective Award ima za cilj da stvori inovativne projekte koji dovode u pitanje konvencionalne dizajne. Konkurs za dizajn će predstaviti viziju budućnosti dizajnera vozila. Prijave za takmičenje pozivaju studenti širom svijeta. Dobitnik nagrade će biti proglašen na 2019. Auto Design News LA Forumu u Los Anđeles Auto Showu 2019. godine.

Erickson je rekao: “Uvijek gledamo unaprijed kako bismo razumjeli kako inovacije u materijalima, površinama i tehnologiji mogu utjecati na budući automobilski dizajn i pomoći proizvođačima da ostvare svoje ciljeve dizajna. Tokom godina smo bili svedoci da studenti stvaraju dizajne sa karakteristikama i oblicima koji dovode u pitanje konvencionalne metode oblikovanja i sklapanja automobila. Stvaranje mjesta za njih kako bi podijelili svoju buduću viziju gdje bi automobilski eksterijer mogao biti usmjeren, inspirira nas da budemo hrabriji u našim inovacijama za naše klijente. ”

Konkurenti za nagradu Global Bold Perspective bit će iz Sjeverne Amerike, Europe i Kine. Pobjednik dizajna iz svake regije dobit će novčanu nagradu i putovanje na auto show u Los Angelesu 2019. godine. Najbolji pobednik će biti objavljen na 2019. sajmu automobila Dizajn Vesti LA Forum, koji će dobiti dodatnu novčanu nagradu.

Chris Maillard, glavni i odgovorni urednik vijesti o dizajnu automobila, komentirao je: “Saradnja s Magnom za prikupljanje futurističkih dizajna od talentiranih mladih dizajnera širom svijeta i pružanje mjesta za predstavljanje najboljih je uzbudljiv projekt za našu publikaciju.


Istraga
Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд
Цопиригхт © Иангзхоу Цхенгсен пластике Цо, Лтд Сва права задржана.