Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд

Контакт: Јамес Ксу

ТЕЛЕФОН: + 86-514-85166769

Моблие: +8615252792818

Факс: + 86-514-85166769

Е-маил: салес@абсгоодс.цом


Dom > Novosti > Sadržaj
Kombinovana kompanija preuzima kontrolu nad Transmare Compounding BV

Transmare Compounding

Kompanija Compound, sa sedištem u Enschede-u, Holandija, preuzela je kontrolu kupovinom većih akcija Transmare Compounding BV, Roermond, Holandija. Henk-Jan Aarsen, sadašnji dioničar će zadržati manjinski udio.

Stijn van den Brekel, novi generalni direktor Transmare Compounding BV., Rekao je: “Tokom proteklih nekoliko sedmica, razvili smo planove sa Transmare timom da napravimo što je moguće glatkiju tranziciju i pokrenemo program poboljšanja usredotočen na kvalitet proizvoda. usluge i fleksibilnost. Zajedno sa mojim kolegom direktorom Thomasom van het Kaarom, radujemo se što ćemo se pridružiti Transmare timu i zajedno raditi na implementaciji ovih planova i poboljšanju naše ukupne ponude za naše postojeće i nove klijente. ”

Dalje, Simon Put, direktor kompanije Compound Company, pomenuo je: „Pozdravljamo tim Transmarea za grupu. Nakon naše ekspanzije u jugoistočnoj Aziji i izgradnje dodatne tvornice za spajanje u Enschedeu, ovo je još jedan blok u našoj strategiji rasta “, komentirao je Simon Put, izvršni direktor kompanije Compound. On je dodao: “To jača našu poziciju specijalista u Evropi, dodajući nove proizvode, dodatne mogućnosti i dragocene ljude sa oskudnim vještinama spajanja. Kombinacija će pružiti kritičnu masu našem EcoForte portfelju specijalnih spojeva i osigurati dodatni kapacitet za naše partnere za sklapanje. S obzirom na trenutne zahtjeve tržišta, slobodni kapaciteti Transmare-a možemo odmah početi raditi. ”

Kompanija Compound, koja je ranije radila kao grupa kompanija Resin, ima laboratoriju za ispitivanje kvaliteta, zasebnu laboratoriju za istraživanje i razvoj i upravlja najsavremenijim sistemom osiguranja kvaliteta. Takođe ima saradnju sa istraživačkim ustanovama u kampusu Brightlands Chemelot Campus u Geleenu, Holandija, i brojnim tehničkim univerzitetima i institutima za polimere u Evropi.


Istraga
Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд
Цопиригхт © Иангзхоу Цхенгсен пластике Цо, Лтд Сва права задржана.