o nama
Kontaktirajte nas

Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд

Контакт: Јамес Ксу

ТЕЛЕФОН: + 86-514-85166769

Моблие: +8615252792818

Факс: + 86-514-85166769

Е-маил: салес@абсгоодс.цом


Dom > Апликација > ПЕ лист

Главна примена ПЕ листа
Аутомобилске индустрије: ПОМ има велику примену у аутоиндустрији, јер механички делови направљени од стране ПОМ, који имају предности високе механичке чврстоће, високе тврдоће, добре отпорности на хабање, ниског коефицијента трења, једноставног одржавања, смањења трошкова и и тако даље, могу се користити у аутомобилима умјесто на бакарном полу стабљику и на планети. Не само да штеди бакарне материјале, већ и побољшава животни век. Код система за гориво мотора, компоненте за црева и поклопац кућишта радијатора, кућиште за причвршћивање хладњаче, вентил за воду, поклопац уљне кутије, радно коло пумпе, шкољка машина за гасификацију и педала гаса и тако даље.
Електронске и електричне индустрије: због своје мање потрошње енергије, високе диелектричне чврстоће и отпорности на изолацију и отпорности на електронске лукове, ПОМ се широко примењује у електронским и електричним индустријама, као што су: шкољка електронског кључа, шкољка електронских маказа, шкољка бушења угља машину, ручицу прекидача, делове такође за телефон, бежични рекордер, видео касетофон, телевизор, рачунар, електрограф, рачунар, држач траке за снимање и тако даље.
Пољопривредна машина: део ручне прскалице, споја и транспортног дела сејалице, делови млечне машине, шкољка наводњавања и одводњавања, вентила, зглобова и грла воде и тако даље.
Друго поље:
Апотека и пакирна машина: транспортни вијак, планетарно постројење, степенице преноса, ланац точка и јастук и тако даље.
Грађевинска индустрија: славина за воду, оквир за прозоре, посуда за прање, резервоар за воду, кутија за портијер, шкољка водомјера и прикључак воде.

22.jpg


Istraga
Иангзхоу Цхенгсен Пластицс Цо, Лтд
Цопиригхт © Иангзхоу Цхенгсен пластике Цо, Лтд Сва права задржана.